Χαρά Κεφαλίδου: Κατάθεση Αναφοράς βάσει της επιστολής της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών ΠΟΕΣ

0
17

Αναφορά κατέθεσε η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας, προς τους κ.κ. Υπουργούς Εθνικής Άμυνας, κ. Ν. Παναγιωτόπουλο και Οικονομικών, κ. Χ. Σταϊκούρα, με βάση την επιστολή της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), με την οποία ζητούν τη διασφάλιση, από το Υπουργείο Οικονομικών, των αναγκαίων κονδυλίων για την αποζημίωση των Στρατιωτικών που εκτέλεσαν και εκτελούν  περιπολίες στις δασικές περιοχές της χώρας, πέραν των άλλων καθηκόντων τους.

Σχετικός σύνδεσμος: http://www.xarakefalidou.gr/archives/10009

Επισυνάπτεται η Αναφορά (Word).

Για κάθε διευκρίνιση είμαστε πάντα στη διάθεσή σας. 

Από το Γραφείο Τύπου της Χαράς Κεφαλίδου

τηλ. 210 37 06 395, 210 32 31 361, 2521 0 22 492

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς:  Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο

Τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα

Θέμα: Αποζημίωση Στρατιωτικών που εκτελούν περιπολίες σε δασικές περιοχές

Με επιστολή της η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), από τις 24 Αυγούστου 2021, αναφερόμενη στο Π.Δ. 200/1993, περί «Οδοιπορικών Εξόδων του Στρατιωτικού Προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων», και δη την παράγραφο 3 του άρθρου 7, ζητεί από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διασφαλιστούν από το Υπουργείο Οικονομικών τα αναγκαία κονδύλια για την αποζημίωση των Στρατιωτικών που εκτέλεσαν και εκτελούν περιπολίες στις δασικές περιοχές της χώρας, πέραν των άλλων καθηκόντων τους, της αποστολής και του έργου τους.

Σας επισυνάπτω την επιστολή της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών και ζητώ να προβείτε στις αναγκαίες και απαραίτητες ενέργειες για την ικανοποίηση του δικαίου και νομίμου αιτήματός τους.

Η αναφέρουσα Βουλευτής

Χαρά Κεφαλίδου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.