Όλα στοιχίζουν και εξοφλούνται στην προεκλογική περίοδο

0
13

Όσο περνά ο καιρός όλο και περισσότερα γίνονται τα προβλήματα που έρχονται στην επιφάνεια και στο προσκήνιο της καθημερινότητας των ανθρώπων της Δημοτικής Αρχής. Λάθη και παραλήψεις «ανακαλούνται» στην μνήμη και θα αποτελέσουν για κάποιους τον τρόπο αντίδρασης σε ενδεχόμενη πολιτική προσέγγιση.

Ότι λοιπόν δεν έκαναν οι αιρετοί που άσκησαν διοίκηση στην παρούσα αυτοδιοικητική περίοδο, θα κληθούν να τα δικαιολογήσουν τώρα. Ότι λοιπόν ξεχάστηκε τις προηγούμενες χρονιές και ότι δεν ερχόταν ως διαμαρτυρία, με την ελπίδα πως έστω και την τελευταία ώρα θα γινόταν κανένα έργο στο χωριό, τώρα όλα αυτά θα γίνουν «όπλο» στα χέρια κάθε «πικραμένου». Θα τους θυμίσουν την βρύση που δεν έκαναν στην γειτονιά τους, το πάρκο που δεν έστειλαν να καθαρίσουν πρόπερσι το καλοκαίρι ή το ότι πήγαν με καθυστέρηση να διορθώσουν την βλάβη στον αγωγό ύδρευσης. «και τώρα ζητάς ψήφο; δύο φορές σας πήρα τηλέφωνο να αλλάξετε την λάμπα στην παιδική χαρά» ή κάπως έτσι θα είναι οι διάλογοι που θα αντιμετωπίσουν οι άτυχοι αιρετοί. Αυτές οι μικρές ή μεγάλες παραλείψεις, ή η αδιαφορία της δημοτικής αρχής, θα κρίνουν και την ψήφο κάποιων ψηφοφόρων. Το πρόβλημα των περισσότερων είναι που δεν μπορούν να διαμαρτυρηθούν στις εκλογές για τις τεράστιες ευθύνες που έχει, ο σημερινός Δήμαρχος Βασίλης Γιαννόπουλος, αφού δεν θα είναι υποψήφιος για να τον μαυρίσουν με την ψήφο τους…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.