Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας ανακοινώνει ότι διοργανώνει και φέτος, για 27η χρονιά, την έκθεση KAVALAEXPO, η οποία αποτελεί θεσμό για την περιοχή και θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2019 στο εκθεσιακό-συνεδριακό κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη. «Σκοπός της έκθεσης είναι να στηρίξει τον επιχειρηματία, προκειμένου να προβάλλει και να προωθήσει τα προϊόντα του και ταυτόχρονα, να του δώσει την ευκαιρία να ενημερωθεί για νέες συνεργασίες και νέες αγορές, καθώς και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη προς όφελος των επιχειρήσεων και της ανάπτυξης τους.

Η φετινή διοργάνωση της KAVALAEXPO 2019, θα περιλαμβάνει δυναμικές εκδηλώσεις και δράσεις, με σκοπό την προσέλκυση επισκεπτών και επιχειρηματιών από την ευρύτερη περιοχή και από τις βαλκανικές χώρες, που προσκλήθηκαν από δυναμικούς κλάδους, δίνοντας τη δυνατότητα επαφών, με σκοπό την αναπτυξιακή προοπτική, που θα ενισχύσουν την προσπάθεια για καλύτερες εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές.

H συμμετοχή είναι ιδιαίτερη τιμή και καθοριστική για την επιτυχία της φετινής διοργάνωσης, καθώς και της οικονομικής ανάπτυξης του τόπου. Παρακαλούμε να δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας έως και τις 30 Αυγούστου 2019. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο στο τηλέφωνο 2510222212 και στην ιστοσελίδα www.kcci.gr», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.