Στο πλαίσιο της «ΔραμΟΙΝΟγνωσίας», πραγματοποιήθηκε ο αγώνας δρόμου 12 χιλιομέτρων με την ονομασία «3rd Drama Wine Trail», στον οποίο συμμετείχαν 182 αθλητές, που έτρεξαν μέσα από οινοποιεία και αμπελώνες στην Αδριανή Δράμας. Ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό σκοπό υπέρ του συλλόγου καρκινοπαθών Νομού Δράμας. Στόχος του, επίσης, είναι η ανάδειξη των αμπελώνων και των οινοποιείων του Νομού Δράμας. Οι δρομείς απόλαυσαν την ανοιξιάτικη φύση και γνώρισαν τα οινοπαραγωγά κτήματα και τα οινοποιεία του τόπου.

Η εκκίνηση δόθηκε μπροστά από το κοινοτικό κατάστημα Αδριανής. Οι συμμετέχοντες πέρασαν από το οινοποιείο Μανωλεσάκη «Γέννημα Ψυχής», στη συνέχεια ανηφόρισαν για τους αμπελώνες προς το οινοποιείο «Νίκου Λαζαρίδη», το οινοποιείο «Οινογέννεσις» και το οινοποιείο «Κώστα Λαζαρίδη», πριν επιστρέψουν στο σημείο εκκίνησης, όπου έγινε και ο τερματισμός. Την 1η θέση πήρε ο Παντελής Τσεβδάρης, τη 2η θέση ο Παντελής Τσάννης και την 3η θέση ο Ναούμ Γκουτζάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.