Άρχισε τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 το πρόγραμμα «σχολικά γεύματα», από τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό Περιορισμένης Ευθύνης (ΚΟΙ.Σ.Π.Ε.) Καβάλας, στο 2ο και στο 7ο ολοήμερα δημοτικά σχολεία Καβάλας.

Στους μαθητές και στις μαθήτριες των σχολείων αυτών διανεμήθηκαν δωρεάν ζεστά υγιεινά γεύματα και συνοδευτικά αυτών, βάση του προγράμματος διατροφής που συνέστησε το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και σύμφωνα με τα απαιτούμενα συστήματα υγιεινής και ασφάλειας για την παρασκευή και μεταφορά τροφίμων, με τη συνεργασία του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και της επιχείρησης «ΑΛΛΟΤΙΝΟ».

Σύμφωνα με τις απόψεις των μαθητών και των μαθητριών, τα γεύματα ήταν πολύ νόστιμα και τα παιδιά αναμένουν με χαρά και ανυπομονησία τα γεύματα των επόμενων ημερών.

Το πρόγραμμα αποτελεί συνεργασία του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδας και του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης του Τομέα Ψυχικής Υγείας Νομού Καβάλας, με την ουσιαστική συνδρομή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας και του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 εντάχθηκε στο πρόγραμμα το 5ο ολοήμερο δημοτικό σχολείο Καβάλας με 185 μαθητές και μαθήτριες, ενώ την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 θα προστεθεί και το ολοήμερο δημοτικό σχολείο Αμυγδαλεώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.