ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Τα κορίτσια του Σ.Ε.Ρ.Γ. Δράμας «χόρεψαν» με την καρδιά τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

0
261

Ο Σύλλογος Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής (Σ.Ε.Ρ.Γ.)  Δράμας κατέκτησε την 2η θέση στο ελεύθερο πρόγραμμα, αλλά και στο πρόγραμμα με τις 5 μπάλες, στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής που διεξήχθη στην Μίκρα της Θεσσαλονίκης, στις 16 και 17 Ιουνίου 2024. «Τα κορίτσια του Σ.Ε.Ρ.Γ. Δράμας απέδειξαν, για ακόμα μία φορά, την αφοσίωση, την πειθαρχία και το ταλέντο τους, προσφέροντας μοναδικές στιγμές, που θα μείνουν χαραγμένες στην μνήμη τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις προπονήτριες μας, για την ακούραστη καθοδήγηση και υποστήριξή τους, καθώς και στους γονείς και τους φίλους που ήταν πάντα δίπλα μας σε κάθε βήμα αυτής της υπέροχης διαδρομής. Είμαστε απίστευτα περήφανοι για την ομάδα μας και τα επιτεύγματά της. Αυτές οι διακρίσεις, δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς και του πάθους για το άθλημα, αλλά και της ενότητας και της συνεργασίας. Συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για τις επόμενες προκλήσεις, έχοντας στόχο πάντα την εξέλιξη και την κατάκτηση νέων κορυφών», αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου.

Την ομάδα του Σ.Ε.Ρ.Γ. Δράμας αποτέλεσαν οι αθλήτριες: Χάρια Κινατσίδου, Ευγενία Κιπριτσή, Γρηγορία Λαμπριανίδου, Μυρσίνη Παναγιωτοπούλου, Αναστασία Προκοπιάδου, Μαρία Τσιμπά. Οι αθλήτριες συμμετείχαν σε ανσάμπλ και σε ατομικό αγώνα. Στα ατομικά προγράμματα «πλασαρίστηκαν» όλες στην 8άδα. «Αυτό είναι πολύ απαιτητικό, καθώς πρέπει να προσαρμόζουν την τεχνική και την συγκέντρωσή τους, ανάλογα με τον τύπο του αγώνα. Η διαχείριση του χρόνου, η συνεργασία με την ομάδα και η ατομική προσπάθεια, απαιτούν υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων και αφοσίωσης», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Στην ίδια διοργάνωση συμμετείχε και η προ-αγωνιστική ομάδα του Σ.Ε.Ρ.Γ. Δράμας. Οι αγώνες ρυθμικής γυμναστικής Ε΄ κατηγορίας προ-αγωνιστικών ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Τα «μικρά αστέρια» του Σ.Ε.Ρ.Γ. Δράμας έλαμψαν στον αγωνιστικό χώρο, παρουσιάζοντας ένα μαγευτικό χορευτικό πρόγραμμα εμπνευσμένο από την Αριέλ, την μικρή γοργόνα. Οι μικρές αθλήτριες απέδειξαν πόσο μεγάλη δύναμη και ταλέντο κρύβουν μέσα τους. «Με χάρη και ακρίβεια, χόρεψαν με όλη τους την καρδιά, μεταφέροντάς μας στον μαγικό κόσμο του βυθού και της αγαπημένης μας γοργόνας», είναι το σχόλιο στην ανακοίνωση και καταλήγει: «Ο αγώνας μας ήταν αφιερωμένος στην πρόεδρο, Φωφώ Δημητρίου Κερατίδου, που μας άφησε νωρίς». Η ομάδα αποτελείται από τις: Σοφία Αθανασιαδου, Λυδία Μαυροειδή, Ελευθερία Παππά, Ίρις Σιδέρη, Μαρία Τσελεπίδου, με προπονήτρια την Βασιλεία Κερατίδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.