Τους έκοψε τα φτερά;

Δεν πέρασε πολύς καιρός από την δημόσια τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξης των Νέων Γιάννη Κυριακίδη, ότι ο συνδυασμός των Νέων θα είναι παρών και στις επόμενε εκλογές διεκδικώντας την ψήφο των πολιτών του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου. Απ’ ότι φάνηκε από τις αντιδράσεις, μάλλον αρκετοί ήταν αυτοί που έλπιζαν να μην δώσει το παρόν η παράταξη των Νέων και προφανώς… απογοητεύτηκαν…

Ενδιαφέρον από πολλούς…

Δεν κρύβουν τις προθέσεις τους νέα πρόσωπα, όχι απαραίτητα ηλικιακά, που δηλώνουν πως θα συμμετάσχουν στην επόμενη εκλογική διαδικασία. Συμπερασματικά λέμε πως σε κάποιο συνδυασμό θα ενταχθούν μιας και είναι λίγο δύσκολο να δημιουργηθούν και νέοι συνδυασμοί… εκτός και αν αλλάξουν δεδομένα που σήμερα αποτελούν τροχοπέδη για μια τέτοια προσπάθεια…

Είναι και αυτό πρόβλημα.

Ο καιρός βελτιώθηκε, η άνοιξη έφτασε και πλέον η βλάστηση θα είναι το επόμενο πρόβλημα της καθημερινότητας που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί. Ήδη τα χόρτα σε δρόμους και δημόσιες εκτάσεις έχουν αρχίσει να μεγαλώνουν και σιγά σιγά θα αρχίσουν να αποτελούν πρόβλημα το οποίο θα προκαλεί τις διαμαρτυρίες των κατοίκων… στις περισσότερες περιπτώσεις δικαιολογημένα.

Οι δυσκολίες του νέου ρόλου…

Όπως αναφέρουν όσοι έχουν σχηματίσει άποψη για την νέα Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόκειται για ένα ακόμη νέο πρόσωπο με μεγάλες δυνατότητες και τις αναγνωρίζουν το μέχρι στιγμής τουλάχιστον έντονο ενδιαφέρον  για τα προβλήματα του τόπου. Η συνέχεια βεβαίως της ανήκει αφού έχει πολύ δρόμο για να εργαστεί και να προσφέρει στην τοπική κοινωνία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.