Αυξάνονται οι ενδιαφερόμενοι…

Πολιτικές… «αναλύσεις» υποστηρίζουν πως οι υποψηφιότητες για την καρέκλα του Δημάρχου θα είναι τελικά περισσότερες από όσες αρχικά είχαν διαφανεί. Γιατί θα συμβεί αυτό; υπάρχουν κάποιες πιθανές εξηγήσεις… κάποιοι εδώ και καιρό είχαν την πρόθεση να κάνουν την κίνηση τους και να εμπλακούν στα κοινά. Για κάποιους λόγους το ανέβαλαν. Πλέον το πολιτικό σκηνικό θεωρούν πως «επιτρέπει» την είσοδο  και νέων παικτών στην πολιτική «αρένα»… επίσης η πιθανή αλλαγή του εκλογικού συστήματος να διευκολύνει την δημιουργία πολιτικών σχηματισμών… έχοντας όλα αυτά κατά νου κανείς δεν θα φαίνεται διατεθειμένος να  κάνει πίσω αυτή την φορά.

Το προβάδισμα των δύο…

Σε κάθε περίπτωση όμως το προβάδισμα το έχουν αναμφίβολα οι δύο  υπάρχοντες συνδυασμοί, με αστερίσκο στην περίπτωση του συνδυασμού του Κώστα Ευμοιρίδη.  Ο συνδυασμός του νυν Δημάρχου Βασίλη Γιαννόπουλου και η Κίνηση Νέων του Γιάννη Κυριακίδη. Στον συνδυασμό του Κώστα Ευμοιρίδη κανείς δεν μίλησε για υποψηφιότητα με εξαίρεση τον Σίμο Γαλόπουλο ο οποίος όμως και αυτός το τελευταίο διάστημα δείχνει να μην δίνει ώθηση στον σχεδιασμό της υποψηφιότητας του.

Ξεκίνησαν καλά και περιμένουν την συνέχεια…

Τελείωσαν με την σπορά οι πατατοπαραγωγοί και πλέον ελπίζουν σε μια καλή χρονιά. Μια χρονιά η οποία εάν εξελιχθεί έτσι όπως άρχισε θα έχει θετικό πρόσημο για τους παραγωγούς… υπάρχουν όμως και τα στοιχεία εκείνα που μπορεί να μεταβάλουν τα δεδομένα. Η πιθανή έλλειψη νερού ή η πιθανή αλλαγή του καιρού τους καλοκαιρινούς μήνες είναι μερικοί από τους παράγοντες που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα και  να μετατρέψουν μία καλλιεργητική περίοδο από πολλά υποσχόμενη σε πραγματική καταστροφή…

Σε λίγο σταματά και η θέρμανση…

Ανοιξιάτικος ο καιρός πλέον και στο ακριτικό και συνήθως δροσερό Κάτω Νευροκόπι. Η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά και όλα πλέον προχωρούν σε… ανοιξιάτικους ρυθμούς. Η αλλαγή αυτή φυσικά θα επιτρέψει στους κατοίκους να σταματήσουν και την θέρμανση των κατοικιών τους μετά από… οκτώ μήνες λειτουργίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.