Βελτιώθηκαν τα πεζοδρόμια…

Άλλαξε η εικόνα των πεζοδρομίων στο κέντρο του Κάτω Νευροκοπίου, μετά τις τελευταίες παρεμβάσεις. Η αποκατάσταση των πεζοδρομίων έγινε αιτία να βελτιωθεί κατά πολύ η γενικότερη κατάσταση του… τραυματισμένου εδώ και καιρό κέντρου της όμορφης κωμόπολης.

Δύσκολο το καλοκαίρι;

Τελικά ο χειμώνας δεν προσέφερε όσα περίμεναν οι κάτοικοι της περιοχής, παρά την έντονη χιονόπτωση. Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής σε πολλά σημεία και όχι μόνο στην λίμνη των Λευκογείων, είναι εμφανές το πρόβλημα της έλλειψης νερού. Παρά λοιπόν τα χιόνια ο υδροφόρος ορίζοντας υποστηρίζουν, δεν ανανεώθηκε όσο έπρεπε.

Στένεψαν τα περιθώρια…

Την μεγάλη απόφαση φαίνεται πως ετοιμάζονται να πάρουν πρόσωπα της πολιτικής σκηνής στον ακριτικό Δήμο Κάτω Νευροκοπίου…  απόφαση, που όπως αναφέρουν όσοι είναι κοντά στα πράγματα, δεν έχει να κάνει με είσοδο αλλά με έξοδο… μάλλον γίνεται αντιληπτό πως δύσκολα πείθουν…

Κυοφορείται νέα πρόταση;

…εννοείται πρόταση πολιτική, σαν αυτές για τις οποίες γίνεται συχνά πυκνά κουβέντα και τελικά ποτέ δεν ευδοκιμούν. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση όσοι μεταφέρουν την πληροφορία αυτή υποστηρίζουν πως μάλλον υπάρχει υπόβαθρο… όπως και «συμπράξεις»…

Παρεμβάσεις βελτίωσης της ασφάλειας

οχημάτων και οδηγών

Σημαντική βελτίωση στην ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών, προσφέρουν οι παρεμβάσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα στην Εθνική Οδό από το Κάτω Νευροκόπι προς την Δράμα. Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιούνται εργασίες αντικατάστασης των προστατευτικών κιγκλιδωμάτων που βρίσκονται τοποθετημένα στις άκρες του οδοστρώματος, ενώ υπάρχουν και σημεία που τοποθετούνται νέα κιγκλιδώματα ή επεκτείνονται τα παλαιότερα. Είναι γεγονός πως με την πάροδο των ετών τα προστατευτικά αυτά κιγκλιδώματα σε πολλά σημεία δεν προσέφεραν τον βαθμό ασφάλεια για τον οποίο είχαν τοποθετηθεί είτε εξαιτίας ζημιών από ατυχήματα είτε και εξαιτίας παραμορφώσεων του εδάφους από κατολισθήσεις, επιχωματώσεις κτλ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.