ΘΡΑΚΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ο Ν. Τσουμπάκης συμμετείχε στην τακτική γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών σωματείων

0
28

Η Θρακική Εστία Καβάλας μετείχε, με εκπρόσωπο τον πρόεδρο της, Νίκο Τσουμπάκη, στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων, στην Κομοτηνή, χοροστατούντος του μητροπολίτη Μαρώνειας και Κομοτηνής, κ. Παντελεήμονα. Πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον καθηγητή και πρόεδρο του τμήματος εθνολογίας και ιστορίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.), Μανώλη Βαρβούνη. Ακολούθησε η τακτική γενική συνέλευση, στην οποία το κυρίαρχο θέμα ήταν η συμμετοχή των σωματείων στον εορτασμό των 100 ετών από την απελευθέρωση και την ενσωμάτωση στον εθνικό κορμό του δυτικού τμήματος της Θράκης.

Επίσης, η Θρακική Εστία Καβάλας προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στο αποκριάτικο γλέντι με τίτλο: «όπως παλιά…» στην ταβέρνα «ΓΙΑΛΟΣ» στη Ραψάνη, στη 1 μετά το μεσημέρι, με ζωντανή μουσική και πλούσιο μενού και ποτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.