ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΙΝΟΥ: Η 4η Υ.ΠΕ. Μακεδονίας-Θράκης συμφωνεί με το έργο αναβάθμισης

0
21

Το πρώτο βήμα για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Πρίνου στη Θάσο έγινε. Με έγγραφο που υπογράφει ο διοικητής, η 4η Υγειονομική Περιφέρεια (Υ.ΠΕ.) Μακεδονίας-Θράκης συνηγορεί στην εκτέλεση του σχετικού έργου με προϋπολογισμό περίπου 310.000 ευρώ. Στο έγγραφο που εστάλη προς το Υπουργείο υγείας αναφέρεται ότι: «Επιβεβαιώνουμε την ανάγκη εκτέλεσης του αναφερόμενου έργου για το Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου, προϋπολογισμού 309.545,79 ευρώ, συμφωνούμε με την υποβολή ένταξης στο Ε.Σ.Π.Α. 2014-2020 και παρακαλούμε για την έγκριση σκοπιμότητας του έργου, με σκοπό την υλοποίησή του από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης 2014-2020. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες».

Με αφορμή την θετική αυτή εξέλιξη, ο βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Μακάριος Λαζαρίδης, εξέφρασε την ικανοποίηση του σημειώνοντας ότι, εν μέσω της πανδημίας, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει πράξη τις εξαγγελίες για τη στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας. Ανοίγει ο δρόμος, πρόσθεσε, για την ένταξη του έργου στο Ε.Π. Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης 2014-2020 και εν συνεχεία για την πραγματοποίησή του, αφού εγκριθεί και τυπικά από το Υπουργείο υγείας το αμέσως προσεχές διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.