Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Κάτω Νευροκοπίου, αναφορικά με προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Κάτω Νευροκοπίου.
Στην συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Χριστόδουλο Τοψίδη και από τον Δήμο Κάτω Νευροκοπίου ο Δήμαρχος Ελευθέριος Ταμπουρίδης, οι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Υπηρεσιακοί παράγοντες.
Κατά την συνάντηση έγινε αναφορά σε ζητήματα όπως η κατάσταση στο οδικό δίκτυο, το επίκαιρο πρόβλημα της άρδευσης και η ανεργία. Η συνεργασία μεταξύ Δήμου Κάτω Νευροκοπίου και Περιφέρειας για πολλά θέματα είναι συνεχείς. Τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην επίλυση προβλημάτων που αφορούν την περιοχή. Ήδη έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις για την χρηματοδότηση προτάσεων του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου, σε έργα και παρεμβάσεις στις κοινότητες. Μεγάλο ζήτημα και για το οποίο Δήμος και Περιφέρεια συνεργάζονται στενά, είναι αυτό της προώθησης αρδευτικών έργων και έργων αξιοποίησης των όποιων υδάτινων πόρων.


