ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Επηρεάστηκε η Δράμα 1986 Bianco Monte από την πολυήμερη αγωνιστική απραξία

0
285

Οι σαράντα ημέρες αγωνιστικής απραξίας επηρέασαν την ομάδα χειροσφαίρισης της Δράμας 1986 Bianco Monte, που εμφανίστηκε χωρίς ρυθμό και την απαραίτητη ετοιμότητα στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Handball Premier απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Η Δραμινή ομάδα «αιφνιδιάστηκε» στην αρχή του παιχνιδιού και έμεινε πίσω στο σκορ με διαφορά πέντε τερμάτων. Ο Ολυμπιακός Πειραιώς, χάρη στον υψηλότερο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας, λόγω της ευρωπαϊκής υποχρέωσης στον τελικό αγώνα του European Cup και στο «βαθύτερο ρόστερ» που διαθέτει, έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι και έφτασε στην νίκη με άνεση και με σκορ 41-29.

Πριν από τον αγώνα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας (Ο.Χ.Ε.), Κώστας Γκατής, απένειμε πλακέτα στον προπονητή της Δράμας 1986 Bianco Monte, Σάκη Βαλαβάνη, για την προσφορά ζωής σε συνάνθρωπο, αφού ήταν συμβατός δότης μυελού των οστών. Ο Σάκης Βαλαβάνης χειροκροτήθηκε θερμά απ’ όλους στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης. Το σκορ ανά πεντάλεπτο του αγώνα ήταν: 5-1, 6-2, 8-6, 11-9, 15-11, 18-13, 22-16, 26-18, 31-20, 34-22, 37-22, 41-29. Για τον Ολυμπιακό Πειραιώς αγωνίστηκαν οι: Κοτανίδης, Τζηράς 5 τέρματα, Καραμπουρνιώτης, Παπαβασίλης 10, Βίντα 3, Τζίμπουλας, Παπαντωνόπουλος, Κανδύλας 1, Σλίσκοβιτς 1, Δομπρής 7, Τσιγάριδας, Πασσιάς 3, Μοντόρο 6, Κάβτιτς 2, Μιχαηλίδης 2, Σάββας. Και για την Δράμα 1986 Bianco Monte οι: Μανωλούδης 1 τέρμα, Χαϊτίδης 9, Πολύδωρος, Λατσάκου 1, Τοζακίδης, Τόσκας 7, Τουνγκελίδης 1, Καλαϊτζίδης 1, Ντάκαρης, Κόρσακ, Παπαδόπουλος 6, Κοτσιώνης 3, Σίνα.

Γιορτή το παιχνίδι στην Δράμα

Χθες, Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο «Δημήτριος Κραχτίδης» ο δεύτερος αγώνας της σειράς. Ήταν ένα παιχνίδι γιορτή και το τελευταίο εντός έδρας για την ομάδα της Δράμας 1986 Bianco Monte στην πετυχημένη περίοδο 2023-2024, με την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου και την συμμετοχή στον τελικό αγώνα της διοργάνωσης του κυπέλλου Ελλάδας. Πριν από τον αγώνα τιμήθηκε ο Σάκης Βαλαβάνης, για την ανιδιοτελή προσφορά ζωής ως δότης μυελού των οστών. Ακόμα τιμήθηκε ο Αχιλλέας Τόσκας, ο οποίος την επόμενη περίοδο θα αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Boundesliga. Να αναφέρουμε, τέλος, πως ο Ολυμπιακός Πειραιώς, δεν κατάφερε να κατακτήσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο απέναντι στην ισλανδική Βάλουρ. Στον τελικό αγώνα του πρωταθλήματος της Handball Premier προκρίθηκε η Α.Ε.Κ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.