Το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου 2024: Ελληνική βραδιά και stand-up comedy στο Παλλάδιο

0
27

Το «Παλλάδιο», φέτος, έχει προσφέρει στο κοινό της Καβάλας αξιόλογες εκδηλώσεις και ποιοτικές επιλογές διασκέδασης. Σημαντικά ονόματα του εγχώριου μουσικού κόσμου επισκέφθηκαν την σκηνή του, ενώ και τα πολύ δυναμικά πάρτι, σε συνδυασμό με ποικίλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, όπως εικαστικές εκθέσεις, παιδικές εκδηλώσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, bazaar και άλλες, καθιστούν το ανανεωμένο «Παλλάδιο» έναν πολυχώρο έκφρασης και διασκέδασης, που ξεχωρίζει στα πολιτιστικά δρώμενα της Καβάλας. Ο χώρος παραμένει πάντα ανοικτός για τον καφέ, ποτό, ή ποιοτικό φαγητό, από το πρωί έως το βράδυ.

Το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, θα απολαύσουμε ένα σχήμα αγαπημένων και ταλαντούχων καλλιτεχνών από την Καβάλα, σε μία ελληνική βραδιά, που θα περιέχει ένα μουσικό αφιέρωμα σε τραγούδια που έχουν αφήσει ιστορία. Ένα Σαββατιάτικο βράδυ, που έχει καθιερωθεί στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης, με μία αναδρομή σε τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.  Ο Κυριάκος Μαυρογιάννης, η Αναστασία Βασιλειάδου, ο Δημήτρης Βογιατζής, ο Χρήστος Κουτσάσης, ο Βασίλης Τρίγκας, θα συνοδέψουν το κοινό σε ένα ακόμα όμορφο μουσικό ταξίδι!

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024, ένα από τα πιο δημοφιλή κωμικά δίδυμα στην Ελλάδα και την Κύπρο, ο Ηλίας Φουντούλης και ο Άγγελος Σπηλιόπουλος, θα παρουσιάσουν την εξαιρετικά επιτυχημένη stand-up comedy παράστασή τους «Τόσο όσο», προσφέροντας μία βραδιά γέλιου με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Έξυπνο χιούμορ, φρέσκες ιδέες και διαδραστικότητα, είναι μερικά από τα δυνατά τους στοιχεία, γι’ αυτό άλλωστε και έχουν αγαπηθεί τόσο από το κοινό όλα αυτά τα χρόνια.

Και οι δύο εκδηλώσεις αναμένονται να γεμίσουν τον χώρο, οπότε προτείνεται η έγκαιρη κράτηση θέσης. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να καλείτε στο 2513 010 707, ή διαδικτυακά στο more.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.