Η (εκατόχρονη) ιστορία της «Δόξας» αποτυπώνεται στο γήπεδο, από τον Δραμινό καλλιτέχνη του γκράφιτι «Τάνο»

0
26

Ο γνωστός Δραμινός καλλιτέχνης του γκράφιτι «Τάνο», ανέλαβε να ομορφύνει την εξωτερική επιφάνεια του γηπέδου της «Δόξας» Δράμας. Με τα εργαλεία του, τα σπρέι, έπιασε δουλειά, για να υλοποιήσει την ιδέα μιας ομάδας φιλάθλων του συλλόγου, που εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση: «Πλέον, η διοικητική κατάσταση στην ομάδα μας πήρε το δρόμο της. Ήρθε η ώρα να παίξουμε μπάλα όλοι οι Δοξαίοι, εντός κι εκτός Δράμας. Ήρθε η ώρα, μία σκέψη κάποιων Δοξέων να γίνει πραγματικότητα. Το συγκεκριμένο project σχεδιάστηκε για τα 100 χρόνια της ομάδας μας, γι’ αυτό και αποτυπώνονται ιστορικά γεγονότα.

Το έργο περιλαμβάνει τοιχογραφίες κατά μήκος των γραφείων και θα ζωγραφιστούν από τον γνωστό καλλιτέχνη «Τάνο», ενώ από πάνω θα υπάρχουν φωτεινά γράμματα 3d (τρισδιάστατα) σε μία επιγραφή με 24 μέτρα πλάτος και ύψος 1,2 μέτρα από την οδό Δουμπέσα, 11 μέτρα πλάτος και 1,2 μέτρα ύψος. Το project θα υλοποιηθεί σε 30 ημέρες και το κόστος ανέρχεται σε 9.500 ευρώ. Για τον σκοπό αυτό, εκδόθηκαν 1918 μοναδικά κουπόνια των 5 ευρώ, που συμπληρώνουν το ποσό.

Οποιοσδήποτε συνεισφέρει στο έργο, θα καταγράφεται το όνομα του στη σελίδα μαζί με το ποσό, για να μπορούν όλοι να βλέπουν την εξέλιξη του έργου. Επίσης, θα γίνει ένα βιβλίο με όλους όσοι συνεισέφεραν και μετά το πέρας του έργου, θα τοποθετηθεί στο ιστορικό μουσείο μας. Γίνε κι εσύ κομμάτι της ιστορίας μας, Δόξα 1918».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.